''אוקיי , אני חושב שזה הולך ככה:Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 06:30 PM
יוסי -
"עוד לא, תשאיר את האקדח בנידן." הוא אומר. הוא מחייך. "אנחנו הולכים לעשות לו את תרגיל הביצה המסריחה שעשו לארקליין ב-73'" הוא אומר. אתה זוכר את התרגיל.
הגנרל ארקליין, שהיה גם ראש אגף התכנונים והמבצעים ישב בחדר מלחמה ולפתע הראו לו רשימת שיחות טלפונים ותמלילי שיחות ממורקרים. הוא ישר הבין מה קרה וכשהוא ניסה ללכת משם, המשטרה כבר הייתה בדלת.
אתם מגיעים למשרד של אריק.
"תעזור לי למרקר ילד!" הוא אומר. "כל דבר שנראה לך רוסי או חשוד." הוא אומר ומצחקק.
אתה מתחיל לעבור על הרשימה.
אתה ישר עובר לשעה של הטקס. "לא לא לא, " הוא אומר. "בנאדם חכם תמיד מתחיל מההתחלה." הוא מוסיף.
אתם מתחילים מההתחלה.
אתה רואה רשימה של כמה אנשים, ביום המבצע הגדול אתה אפילו רואה את הטלפון של מארק דמיצ'נקו.
תמליל השיחה:
"תתאבד."
אתה ממשיך לחפש. שום דבר לא נראה חשוד חוץ מהשיחה עם מארק דמיצ'נקו. עד שאתה מגיע ליום הטקס שלך, שבו הפכת לרב טוראי.
יעד שיחה : מארק דמיצ'נקו
תמליל: אני אדבר בקוד טריוולגני. ' הזאבים משנים את טרפם בליל הירח המלא - מארנבים הם הולכים על כוכבים. '
אתה לא מבין את הקוד. תנסה לחשוב.
אתה מעלה כל דבר שעולה לך בראש, "מבצע ההדיפה נקרא מבצע ירח מלא." אומר אריק.
אתה מנסה להבין, מה זה ארנבים או כוכבים. לפתע אתה נזכר בפסלי הכוכב הענקיים שנמצאים בפתחיהם של שלושה מבנים מרכזיים בארה"ב.
מבנה האו"ם בוושינגטון, מפקדת הסקוטלנד יארד הכללית ולבסוף, הבניין הממשלתי! שבוא אתם נמצאים!
'איך הוא דיבר עוד פעם עם הרוסי המטונף?! ' אתה לא מבין.
ארנבים? מה זה?!
נסה לפצח את הקוד והעבר אותו לשפה הרגילה.
*יוסי, לעזרה אתה יכול לפנות אליי במסן או בה"פ.
הזאבים- הם אלה שפרשו פעם מצבא ארצות הברית , אלה כמו הבוגדים שלנו .
ארנבים- הגבול של ארצות הברית .
וכוכבים- שלושת הביניניים הכי גדולים בארצות הברית , מבנה האו''ם בוושינגטון , מפקדת הסקוטלנד יארד הכללית , וכמובן , הבניין שלנו , הבניין הממשלתי!''
אני אומר ומסיים את דבריי .